Ezért szükséges számunkra a béltisztító kúra!

Manapság teljesen normális és elvárható, hogy az ember megfelelően tisztálkodjon, tartsa tisztán a testét. Ám ha külsőleg ápoltak vagyunk is, ez sajnos nem egyenlő azzal, hogy belsőnkben is minden rendben. A bélrendszer egészségéről, tökéletes működéséről a béltisztító kúra gondoskodhat – amennyiben gondot fordítunk rá!

Mi magunk is segíthetünk időnként testünknek megszabadulni a benne felhalmozódott méreganyagoktól. Ennek módja az otthon is elvégezhető bélrendszer tisztítás azaz béltisztító kúra.

De miért is van erre szükség?

Napjainkban sajnos számos olyan, vegyi anyagban gazdag terméket használunk naponta, melyek nincsenek jó hatással szervezetünkre. Így bármennyire is törekszünk a helyes életmódra, egészséges táplálkozásra, testünkben idővel felhalmozódnak a méreganyagok, s nemcsak akadályozzák a normális működését, hanem közérzetünkre is rányomják bélyegüket. A káros anyagok fokozatosan tüneteket váltanak ki, végül betegségek alakulhatnak ki. Mi pedig észre sem vesszük a lassú állapotromlást – hozzászokunk, hogy nem vagyunk tökéletesen jól.

A béltisztító kúra lényege, hogy a mérgeket kivonja a szervezetből, mellyel megelőzhetőek a panaszok, vagy ha azok már jelen vannak, megszüntethetőek.

Bizonyos tünetek alapján tudhatjuk, hogy ideje egy alapos béltisztításnak: az emésztés zavarai bizony nem jelentenek jót. Akad, aki hasmenéssel, más székrekedéssel, szorulással küzd.

Jellemző tünet a méreganyagok felhalmozódására az is, ha túlteng a sav testünkben , ha puffadás gyötör, ha túlsúly jelentkezik, vagy éppen túlságosan soványak vagyunk. Kevésbé hozható kapcsolatba a vastagbél működésével a migrén vagy a bőr elváltozásai, ám ezek is méregtelenítésért kiáltanak.

Ha fáradékonyak vagyunk és gyakran csapnivaló a hangulatunk, szintén kezdhetünk gyanakodni. Sőt, az is előfordulhat, hogy sűrűn jelentkező légúti megbetegedések mögött a méreganyagok lerakódása áll.

Hogyan segít a béltisztító kúra?

A béltisztító kúra lényege eltávolítani a salakanyagot a vastagbélből. Ha minden normális ütemben zajlik, végighalad a tápcsatornán az étel, s belőle felszívódnak a hasznos tápanyagok, míg a salakanyag kiürül a testből – csakhogy egy része lerakódik a vastagbél falán, s gátolja a tápanyag-felszívódást. Mellette káros anyagok is visszaszívódhatnak a salakanyagból. Ezért kell megtisztítani a bélrendszert és helyreállítani az emésztést. Ennek köszönhetően a tápanyagok ismét hatékonyabban szívódnak majd fel a szervezetben.

A béltisztító kúra ma már szerencsére nem igényel kórházi beavatkozást, hiszen a méregtelenítés otthon is elvégezhető, sokkal kíméletesebb módon. Legjobb, ha 3 hónapig végezzük a béltisztítást – így minden panasztól megszabadulhatunk. A sok rostot tartalmazó kúra nemcsak megszünteti az emésztési és székletürítési gondokat, hanem kipihentté, jókedvűvé is tesz. Sőt: egészségesebbé válik a bőr és a migrénnek is búcsút inthetünk.

Jó hír, hogy a béltisztító kúra manapság olyan táplálék-kiegészítők segítségével is elvégezhető, amelyek kimondottan méregtelenítő és májtisztító hatással bírnak. A ToXiClean® májméregtelenítő édesköményt, kurkumát, articsókát, borsmentát, máriatövist, valamint K-huminfuvátot és C-vitamint  tartalmaz. Segít a méreganyagokat és a nehézfémeket eltüntetni a szervezetből, a vér, a máj, a vesék és egyéb szervek kitűnő méregtelenítője.

A béltisztító kúra tehát akár holnap elkezdhető, s nem kell hozzá lényegesen megváltoztatnunk életvitelünket. Tegyünk érte minden nap, hogy jobban érezzük magunkat!

Forrás:

https://www.vitalitas-magazin.hu/belgyogyaszat/beltisztitas-otthon

https://www.meregtelenites-beltisztitas.com/maj-meregtelenitese

https://www.meregtelenites-beltisztitas.com/beltisztitas

https://www.meregtelenites-beltisztitas.com/meregtelenites

https://www.toxiclean.hu/