Ezért szükséges számunkra a béltisztító kúra!

Manapság teljesen normális és elvárható, hogy az ember megfelelően tisztálkodjon, tartsa tisztán a testét. Ám ha külsőleg ápoltak vagyunk is, ez sajnos nem egyenlő azzal, hogy belsőnkben is minden rendben. A bélrendszer egészségéről, tökéletes működéséről egy kúra gondoskodhat – amennyiben gondot fordítunk rá!

Mi magunk is segíthetünk időnként testünknek megszabadulni a benne felhalmozódott méreganyagoktól. Ennek módja az otthon is elvégezhető bélrendszer tisztítása, béltisztító kúrával.

De miért is van szükség a béltisztító kúrára?

Napjainkban sajnos számos olyan, vegyi anyagban gazdag terméket használunk naponta, melyek nincsenek jó hatással szervezetünkre. Így bármennyire is törekszünk a helyes életmódra, egészséges táplálkozásra, testünkben idővel felhalmozódnak a méreganyagok, s nemcsak akadályozzák a normális működését, hanem közérzetünkre is rányomják bélyegüket. A káros anyagok fokozatosan tüneteket váltanak ki, végül betegségek alakulhatnak ki. Mi pedig észre sem vesszük a lassú állapotromlást – hozzászokunk, hogy nem vagyunk tökéletesen jól.

kúra lényege, hogy a mérgeket kivonja a szervezetből, mellyel megelőzhetőek a panaszok, vagy ha azok már jelen vannak, megszüntethetőek.

Bizonyos tünetek alapján tudhatjuk, hogy ideje egy alapos béltisztításnak: az emésztés zavarai bizony nem jelentenek jót. Akad, aki hasmenéssel, más székrekedéssel, szorulással küzd.

Jellemző tünet a méreganyagok felhalmozódására az is, ha túlteng a sav testünkben , ha puffadás gyötör, ha túlsúly jelentkezik, vagy éppen túlságosan soványak vagyunk. Kevésbé hozható kapcsolatba a vastagbél működésével a migrén vagy a bőr elváltozásai, ám ezek is méregtelenítésért kiáltanak.

Ha fáradékonyak vagyunk és gyakran csapnivaló a hangulatunk, szintén kezdhetünk gyanakodni. Sőt, az is előfordulhat, hogy sűrűn jelentkező légúti megbetegedések mögött a méreganyagok lerakódása áll.

Hogyan segít a béltisztító kúra?

kúra lényege eltávolítani a salakanyagot a vastagbélből. Ha minden normális ütemben zajlik, végighalad a tápcsatornán az étel, s belőle felszívódnak a hasznos tápanyagok, míg a salakanyag kiürül a testből – csakhogy egy része lerakódik a vastagbél falán, s gátolja a tápanyag-felszívódást. Mellette káros anyagok is visszaszívódhatnak a salakanyagból. Ezért kell megtisztítani a bélrendszert és helyreállítani az emésztést. Ennek köszönhetően a tápanyagok ismét hatékonyabban szívódnak majd fel a szervezetben.

A kúra ma már szerencsére nem igényel kórházi beavatkozást, hiszen a méregtelenítés otthon is elvégezhető, sokkal kíméletesebb módon. Legjobb, ha 3 hónapig végezzük a béltisztítást – így minden panasztól megszabadulhatunk. A sok rostot tartalmazó kúra nemcsak megszünteti az emésztési és székletürítési gondokat, hanem kipihentté, jókedvűvé is tesz. Sőt: egészségesebbé válik a bőr és a migrénnek is búcsút inthetünk.

Jó hír, hogy a kúra manapság olyan táplálék-kiegészítők segítségével is elvégezhető, amelyek kimondottan méregtelenítő és májtisztító hatással bírnak. A ToXiClean®májméregtelenítő édesköményt, kurkumát, articsókát, borsmentát, máriatövist, valamint K-huminfuvátot és C-vitamint  tartalmaz. Segít a méreganyagokat és a nehézfémeket eltüntetni a szervezetből, a vér, a máj, a vesék és egyéb szervek kitűnő méregtelenítője.

A kúra tehát akár holnap elkezdhető, s nem kell hozzá lényegesen megváltoztatnunk életvitelünket. Tegyünk érte minden nap, hogy jobban érezzük magunkat!

Forrás:

https://www.vitalitas-magazin.hu/belgyogyaszat/beltisztitas-otthon

https://www.toxiclean.hu/